FORUM SMKA PAHANG

Forum ini bertujuan memupuk interaksi berfaedah sesama warga pelajar dan juga para guru. Berbicaralah dan berbincang dengan tenang serta bahasa yang budiman.

Forum: FORUM SMKA PAHANG
Start a New Topic 
   Board|Threaded
Author
Comment
Jom hebahkan website terbaru SMKAP

http://www.smkapahang.net

website rasmi di server Jabatan Pendidikan Islam dan Moral KPM

Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

ye ye sokong sokong

moh moh support sir kite moh cpt iklan kan web kite ni
i'll help you sir don't worry
sume keje mudah cam begheh slalu

Email  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

assalamualaikum!!!apa khabor semue?saya sihat aje...kapada semua yg mengenali diri,saya ucapkan slamat berposa dan slamat hari raya!!!assalamualaikum...

Email   assalamualaikum!  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

tahniah atas usaha giat cikgu.. memang bestlah cikgu man dapat design web sekolah yang terbaik.. apapun terima kasih atas tunjuk ajar cikgu selama nih.. insyaallah, saya dlm proses pembangunan sistem aplikasi web untuk alumnismkap yg ntah kemana..hehehe..apapun saya harap cikgu trus suksis..yaaa..assalamualaikum...

Email  
assalamualaikum!!!!!!

memang best giler laman web smkap nih!!!!bangga sebagai ex-smkap 2005...skrang nie duduk kat......kisas!!!trimas kepada cekgu2 yg tlah mengajar saya.....3 ab 2006

Email  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

TAK BOLEH BUKA PUN

Email   dak2 5th batch  
website terbaru SMKAP

diharapkan agar website ni kekal dan diupgrade serta update slalu...

suggestions :
1. better to use Php nuke or Mambo... most suitable for create website and better than Flash...also easy to edit...already built in for administrator,store database and attached with a lot of free templates or themes.

2. buy own website (tapak) at jaring or tmnet and we will get our own address ex; www.smkap.com.my ..... by using this it more stabile from the hackers...

3. learn from the expert...

tQ

"majulaH smkap utk negara"

Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

tahniah cikgu man....saye arap cikgu dapat berusehe lagi dalam meningkatkan kualiti laman web untuk smkap...ook..daaaaaaaaaaa..

Email  
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

knpe mse kmi dlu skola x best xde lnsng bnde bru hahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhh bengang nye

Email  
Salam...

Jaga2 dengan hacker... Sebab sejak kebelakangan ni saye tengok banyak sangat hacker duk godam web site...Hope boleh pasang system firewall yang kukuh tuk kick sebarang hack yang berlaku.. Dan saye tengok website ni agak senang untuk di hack.....

Email  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

salute sama sir!!!!huhuhu....masokkan gmbr2 studen smkap y lama n baru dlm web smkap...sweet memories 4ever n eber.

Email  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

askum...... hai sume2 y knl .. mabruukun... erm.. wt dak nasyid alfursan.. amer,nuqman,jabir,aiman,haikal y da pndh 2 jgn lpe kat kmi dak nasyid raudhatul jannah k.. k ar gud luck 2 azri f5.. spm bleynyer.. k r.. chayook2..

Email  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

sy dak nasyid sek rendah taun lepas y lwn kt bera dgn nasyid al fursan...ingt lg x?ckg man ingt x?

Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

wahhhhhhhhhhhh....bestnyeer..ckgu ltk la lgi gambo byk2..cayalah smkap...takbir.allahuakbar...smkap forever..

Email  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

Assalamualaikum Cikgu

Tahniah atas website yang agak cantik ni

Cikgu duk Muadzam lagi ke?
Klau tak keberatan boleh bagi no phone cikgu tak?

Email  
Tengkiu....

Assalamualaikum kpd sume wrge smkap...
thanx 4 sume ckgu2 yg penah mengajr dn x prnh mengajar sy..
hope ckgu2 doa kn sy wpn sy ni x brpe d sukai..
hahaha..

Email  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

program nie cm bagus

Email   bestyeee  
Re: Jom hebahkan website terbaru SMKAP

Tahniah kepada cikgu Man..Saya sangat kagum dengan perkembangan SMKAP..huhu..Cuma saya lihat bahagian forum nie masih boleh diperbaiki. Saya cadangkan, Cikgu menggunakan http://www.forumotion.com..Disitu boleh buat forum dengan lebih menarik dan security tinggi..Untuk preview, cikgu boleh lawati forum saya yang masih dalam pembikinan di >> http://suksis.forumotion.com. Dengan forum tersebut, user *********** untuk register bagi membolehkan mereka untuk post ke dalam forum tersebut. Cikgu juga boleh kawal kandungan dan kategori forum bagi user yang belum register..

Sekian terima kasih,
Webmaster SUKSIS IIUM
suksis.blogspot.com

Email   starhunter_paradise  
Get your own FREE Forum today! 
Report Content ·  · Online Photo Albums   Free Guestbooks   Free Web Tools   Cheap Domains 
Powered by Bravenet