FORUM SMKA PAHANG

Forum ini bertujuan memupuk interaksi berfaedah sesama warga pelajar dan juga para guru. Berbicaralah dan berbincang dengan tenang serta bahasa yang budiman.

FORUM SMKA PAHANG
Start a New Topic 
Author
Comment
pertubuhan pelajar 06

Assalamualaikum,
kpd semua warga smkap terutamanya cikgu khairul hazman sebagai webmaster smkap,sebenarnya kami telah mewujudkan pertubuhan bekas pelajar form 5 2006,jadi disini kami ingin meminta nasihat atau cadangan mengenai cara-cara membuat laman rasmi.Selain itu, jika diizinkan ,kami ingin meminta satu ruangan dalam laman sekolah utk pertubuhan kami ini.Oleh itu,amatlah diharapkan kalau boleh cikgu memberi bantuan kepada kami untuk menjayakan matlamat kami ini.Jadi sebarang nasihat atau cadangan bolehlah diemelkan kpd:
1)syafa_murni@yahoo.com.my
2)ash_ralf27@yahoo.com.my
3)agong_wan@yahoo.com.my

Re: pertubuhan pelajar 06

Saya mengesyorkan agar pertubuhan anda membina website sendiri sama ada berbentuk blog, forum atau komuniti dalam internet menggunakan mana-mana source server yang free. Mengenai pautan, jangan risau, saya boleh uruskan mengenai link dan sebagainya ke website utama sekolah, itu mudah sahaja. Cuba gunakan free source yang ada sama ada blogger, yahoo, msn atau sebarang free website provider.